МВнР излезе с предупреждение заради рязкото увеличение на заболелите от COVID-19

...
МВнР излезе с предупреждение заради рязкото увеличение на заболелите от COVID-19
Коментари Харесай

МВнР с предупреждение към българите, които отиват в Гърция, заради ръста на COVID

МВнР излезе с предизвестие поради внезапното нарастване на заболелите от COVID-19 в Гърция, където през летния сезон доста българи прекарват отпуската си.

" В Гърция се следи осезаемо нарастване на случаите на болни от COVID-19. Препоръчваме българските жители прецизно да съблюдават превантивните и хигиенични ограничения в страната ", се споделя в известие на Ситуационния център на Министерството на външните работи.

Оттам посочват, че при съществуване на признаци на респираторни инфекции се предлага ограничение на контактите с хора, най-много принадлежащи към уязвимите групи от популацията - възрастни, такива със съпътстващи болести и деца. Външно министерство предлага и своевременна консултация с доктор, за обезпечаване на навременно лекуване.

На 12 юли т. година Националната организация за публично здраве (EODY) на Гърция заяви за значителен ръст на инфекциите от COVID-19, хоспитализациите и смъртните случаи от началото на месеца. Броят на заразените със SARS-CoV2 продължава да се увеличава със забележителна възходяща наклонност при хоспитализациите, интубациите и смъртните случаи, сочи епидемиологичният отчет на EODY за седмицата от 1 до 7 юли.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР